UNDER RENOVERING!

Denna bloggen ska fixas, ny design och header! Så min pojkvän har fått det i uppdrag att fixa det, men eftersom han jobbar så kan det ta ett tag, men då går ni in på DENNA bloggen, där jag kommer blogga under "renoverings" tiden! Så vi ses och hörs där !:D

Nydushad!

Hemma från staden och hästen! Shammi var HELT underbar idag, lite svår att få kontakt med henne i traven men i gallopen var hon helt sjukt underbar! Sen efter stallet så har jag handlat och ätit på Max med familjen, nu blir det ta det lungt, ta en ansiktsmask senare tror jag.. mys dag. Sen ska jag kanske träffa Criz, om han kommer hit annars får det vara tills imon för är alldeles för seg för att dra ut i detta vädret..men nu ska jag fixa lite saker hörs sedan :D


Piercaaaaad!!

Usch, jag var faktiskt mer nervös när jag skulle ta min gardasil spruta..men nu är jag Piercad och ont som fan gjorde det..Men funkar det inte nu så känner jag att jag inte tänker ta om det..min smärtgräns är inte så hög så vet inte om jag hade fixat en gång till haha!
Men är sjukt nöjd med resultatet och känner inte av den alls nu, om fyra veckor blir jag av med min tjurring och får en stav!

Före:


Efter:


30 Seconds To Mars- Kings and Queens

Favorit låten just nu! ♥


Rekomenderar!


Naglacken är super! Mascaran är ska jag ABSOLUT köpa när mina andra två är slut hehe..

Sista dagen som "opiercad"!

Imorgon åker jag in till stan med fina Carro och piercar miiig :D As taggad..men kommer säkert spy lr något sånt för jag är så nervös..men nu tänker vi inte så! Kommer fixa dee!
Men idag mår jag mycket bättre , har fått i mig mat och mår inte illa längre så allting är mycket bättre! As skönt!

Idag har det varit att ta det lungt och vila, äta så mycket som möjligt och dagen kommer fortsätta så, kommer försöka lägga in ett par roligare inlägg lite senare :)



Har en bra förklarning till att jag inte bloggat..

Har mått riktigt dåligt idag, har till och med spytt..Men nu mår jag mycket bättre som tur är.
Som ni kanske förstår har jag bara delat ut reklamen och gått ut och gått med hunden en snabbis, allt jag hade att skriva idag. Puss :)


VÄRLDENS SEXIGASTE SNYGGASTE FINASTE OSV OSV OSV

Är HEEEEEELT såld på Bill Kaulitz! Har iofsäg varit helt såld på honom sedan fyra år tillbaka..Sexigaste kändisen,helt sinnes sjukt!
Bara av att se en bild på honom kan ge mig lite små panik, tycker det är helt sjukt att han kan vara så förbanant snygg.


Rubrik...

Har mått skit dåligt idag så därför blev det inte någon uppdatering för att jag har vilat och så kom det några kompisar =)

Men ridningen gick bra. Kossor är dock ingen hit tycker Shammi :/ Men joggade henne bara lite till konditions banan för att sedan gallopera hela sträckan en gång, hon hade tydligen blivit longerad innan jag kom för jag och ägaren hade blandat ihop dagarna, så därför rätt lungt pass. Vill ju inte pressa lillhjärtat!

Men sen kom det ett par gammla kompisar till familjen och hälsade på, vi skulle tydligen ut och fiska så ska ta med mig någon kompis upp dit tror jaa :)

Men nu ska jag chilla och kolla runt lite på internet ;D
Hhahaha sötast bild <3


Om en kvart!

Så åker jag ner till min snäcka och tar en konditionsrunda med henne! Uppdaterar mer om det sen :)

Men efter ridningen blir det att sortera reklam och städa mitt rum ännu mer än vad jag redan gjort just nu. Sen kommer nog älskling hem till mig. Om vädret fortsätter såhär ska jag se till att man kan hitta på något! Men det får vi se mer om ikväll :)

Jag älskar dig finaste!  

OBS! Har inte ridit henne så svettig utan hon hade inte tappat sin vinterpäls då!

Slapp dag!

Har inte gjort så mycket idag, har varit i stan och en snabbis på hööks sen bara myst hemma hos Christoffer. Men nu är jag hemma och taggar för ett konditionspass med Shammi imorgon! Funderar på lite klättring oxå!
Har blivit shopping galen efter göteborg..så blev as besviken när jag kom hem till halmstad och det inte alls finns lika mycket och lika mycket snyggt eller billigt som det gör i Göteborg..ska sortera min gaderob och köpa sjkt mycket nya kläääder :D

Ska börja nu på direkten hihi..ska förresten till pappa uppe i uddevall nu i helgen så ni kanske får lite rolig uppdate från hans datooor :)

Klänningen jag hade på konfirmationen :)



ÄLSKAR MIN HÄST!

Är så sjukt nöjd med Shammi idag, visst det tog mig en timme (!!) att hitta till hennes hage och sen att hon sprnag iväg i hagen gjorde ju inte mitt humör bättre, men sen när vi red, helt underbart! Övade på gallopfattningar och hon var så fokuserad på det jag ville och mina hjälper och allting blev as bra! Kanske inte perfekt men tillräkligt bra för att jag skulle bli överlycklig!! Fina Sessan ♥

Men nu ska jag ha hårinpacking, raka benen, ansiktsmask och försöka må lite bättre!

Såhär snygg blev min snäcka i sin nya grimma!
Hon passar i blått :D


Konfirmation 2011!


Kul att jag som är sååååå lång fick stå jämte Erik som är sååååå kort...




Shoppat ännu mer,tagit spruta och ätit godis!

Som rubriken lyder, det är min dag inprincip. Har mått lite sådär bra efter jag tog sprutan, höll nästan på at svimma men fick lägga mig ner och fick ett glas vatten. Men har shoppat idag igen, fast denna gången till hästen!  En blå grimma och lite snoddar så man kan fläta svansen och noppa m.m ! Kommer bild !

Har kollat lart på x-man och nu ska vi kolla på någon annan film jag aldrig hört talas om..får se om den är braa :)

Ljusblå grimma, tror ni min prinsessa passar i det?



Hemma från göteborg!

Ush, resan hem var jobbig. Shoppat hela dagen så blev lätt att man glömde dricka, så hade en huvudvärk som hette duga..men resan kändes riktigt snabb så skönt det. Kommer bilder på allt jag shoppade nu i detta inlägget =)
Imorgon blir det till fabror doktorn..ska ta den andra gardasil sprutan och fråga lite saker om annat. Annars inget :)

Linne, Rut m.fl 99:-

Linne från JC 50 :-

Baksidan

Linne 50 :-

Tröja 62:-

Linne H&M 99:-

Smått & gott från H&M :D

Tavla från Gallerix, 99:-

Och det sista, skor från belles tror jag..100:-


Det är över nu!

Färdig konfirmerad, äntligen. Teatern vi gjorde igår var så sjukt dålig, glömde flera saker, vissa sångpapprer var borta och prästen var sur och den andra var oxå sur osv osv :) Men var endå glad över att allting var över tillslut men kommer sakna alla :)


Men nu ska jag dela ut reklam, min kärlek är påväg och då blir det packa snabbt. Imorgon åker jag till göteborg, åka till Liseberg och för att sedan shoppa på Tisdag. Älska ♥
Bilderna från konfermationen får ni när jag är hemma från Göteborg, kaaanske blir bilder från göteborg oxå. Får se =)



KONFERMERAD!!...snart.

Har hunnit raka benen,borsta tänderna, målat naglarna och äta lite. Och vi ska mötas om en timme i kyrkan och det enda jag jag behöver göra nu är att fixa mitt hår!
Kommer ca. 19 stycken hem till mig idag, alla ska inte vara med i kyrkan eller staffansalen men dom ska vara med hemma:)
Ska lyssan igenom en låt typ 30000 gånger innan jag åker till kyrkan varjefall. Måste sätta den,..nervös? Nee inte alls =)

Men ni får bilder från dagen ikväll skulle jag tro, vi hörs senare. Puss <3

Diggar min katt =)

Sista gången med konfermationen idag..

Lite sorgligt faktiskt, kommer sakna alla som varit där varje dag inprincip sedans julen. Och alla nya vänner man fick på lägret, sakna allt. Men idag gjorde vi sista genrepet, sjöng, gjorde drama, jag och carro körde igenom med våran låt och sen imorgon är det prämieren!

Lite över tolv imorgon skulle jag tro är jag konfermerad och en fri kvinna! Skönt det, men nu här hemma är det att göra iodrning för alla gäster som kommer imorgon, har även fixat mitt rum. Flyttat om möblerna m.m.
Men nu ska jag vila lite, puss =)

Dåligt samvete..

Usch har inte ridit på hela denna veckan. Ska försöak rida imorgon och på söndag. Hoppas hoppas, men sen blir det bestämda dagar. Torsdag och Lördag har jag bestämt. Hoppas allting funkar som jag vill bara. Ska höra av mig till Gunn ikväll.

Men denna veckan har det varit sjuuukt mycket konfermation, varjedag förutom måndag då vi var lediga. Men imorgon är det från tolv till tre, sen så blir det några ärenden till stan sen RIIIIIIIIDA i hope...Aja kan höra av mig imorgon :)
Har köpt klänning till konfan nu, men den får ni inte se förens samma dag eller när bilderna kommer upp ;)


JAAAAAAAAAA!!

Någon gång nästa vecka ska jag ÄNTLIGEN pierca naveln! ÄR SÅ SJUUUUKT TAGGAD, håller på att spricka av glädjeee!!:D:D::D


Mäshult 2011!


Har som sagt inte så många bilder, detta är såklart inte alla men fick inga bra eftersom jag inte hade med mig min system, får be Carro skicka !:)

Shopping!

Nagalacken gick på 10 kronor styck och mascarn kostade oxå 10 kronor, Ä L S K A R rea!


Köpte även en byxdress från Bikbok, 100 kronor, Rea där med ;)


även ny kategori, Shopping!

NU ÄR JENNIFER TILLBAKA!:d

Äntligen är jag tillbaka från konfermationslägret, jag har knappt tagit någora bilder men jag ska be några kompisar skicka bilder åt mig. Kanske blir några videos oxå, får se!
Men jag har varjefall haft det jätte kul, kommer sakna det faktiskt..men sista dagen blev vi väckta med kastruller och hockeytutor..kan ju säga att jag var nog en av dom som var argast. Men då tyckte våra ledare att vi skulle ut och ha morgongympa, alltså dansa lite steg som Leroy, jäätte kul. Sen gick jag och Carro och la oss och ingen väckte oss så vi missade frukosten och morgonbönen..straffarbete på det :)

Men idag är vi lediga men sen imorgon blir det kyrkan varjedag tills lördag då jag konfermerar mig! Ska bli skönt att det är över men kommer sakna alla kompisar man fått.
Är hemma hos älskling nu så ska kolla film och lite sånt med honom. Men  bloggar förmodligen mer sen !!:D

Jennifer kommer hem

Idag kommer Jennifer hem!
Så nu lär ni slippa mig iallafall ^^

Blev inget inlägg igår då ja knappt satt vid datan.
Satt kanske bara en timmer :O

Men ha de så bra så får vi se om vi hörs ^^

Heej då :) ♥

Maat

Sitter o väntar på att de ska bli matdags !
Är rätt så hungrig ^^
Efter maten drar ja in till stan me bunde o hämtar våra biljetter.
Sedan får ja se va som händer, kanske ska "lana" me en kompis.
Han ska ha lan men ja kanske ska va me fast hemifrån mig ^^

Hör av mig efter bion så ha de bra nu :) !

BiffeN^

Då beger ja mig till gymmet :D
Fpr se hur de går med min solbränna >.<
ahahah ^^ jaja, de går säkert bra!

Efter gymmet vet ja inte vad som händer.
Får se om Bunde följer me hem.
Vet iallafall att vi måste in till stan o hämta biljetter :O
Taggad till tusen på bio nu :D

Bloggar när ja kommit hem igen, då vet ja lite mer ;)


RSS 2.0